hello

Latest Shots

Get in touch

Business Phone

0695158244

Support mail

clothes24.al@gmail.com

Reklam veshjeve

Bëjme reklam produkteve të shitësve.

Postime sociale

Postime të produkteve në rrejtet sociale

Reklam dyqaneve

Bëjmë reklam te dyqaneve

Synimi

Shitje produkteve
Qëndrojmë Online
Kujdesemi për dyqanin dhe produktete shitësve

Të bëjme reklam produkteve të shitësve dhe te nxerrim produktet më të mira në treg

 • Promote
 • Postime
SEE MORE

Të shesim produkte me porosi në te gjith Shiqipërinë.

 • Transportin
 • Produkti
SEE MORE

Hapat

Procedura për tu bërë pjesë e faqes clothes24.al

Regjistrimi

Shikoni videon në youtube për të bërë regjistrimin në faqen tonë

Verifikimi

Verifikimi i shitësit në panelin e tij.

Produktet

Hedhja e produkteve në faqen tonë

Porositë

Do ju vijnë porositë nga klientët

Service

Ju sigurojmë
Zgjidhjen më të mirë
për shitjen dhe blerjen e veshjeve dhe të aksesorëve

Ju qëndrojmë nën vëzhgim të drodukteve që shisni dhe qëndrojme korrekt tek klientët

Plani financiar

Mbas cdo produkti që shitet në faqen tonë do ju merret një % e vogël.

Reklamat

Do bëjme reklamë për cdo produkt të hedhur në faqen tonë

Kërkimi

Në faqen tonë do të ketë produkte të veshjeve dhe të aksesorëve

Ofertat

Ofertat e kan në dorë shitësit.

2

Vite experiencë

300+

Klientë

2300+

Produkte

900+

Porosi totale

Ofrimet për shitësat

Regjistimet e shitësve

Për cdo shitës do të ketë ofertë mars-prill-maj/2021.Nuk do tv ket asnjë pagesë dhe nuk do ti merret asnjë % për produktet e shitura

Ju ofrojmë

 • Reklamen e produkteve tuaja
 • Reklam per dyaqnet
 • Më shum shitje online
 • Logo te dyqanit tuaj (në qoftëse nuk keni)
 • Postime ne rrjetet sociale
 • Promote ne rrjete sociale

Kushtet e shitësve

Kushtet për shitësat që regjistrohen në faqen tonë

 • Qëndroni korrekt në porosit dhe kohën e transporit
 • Bë dorzimin e Produktit pa difekte
purchase

Porositë

Clientët qe kanë porositur btek ne

Porosit shepjt dhe lirë në Clothes24.al

Kategoritë

Kategoritë e faqes sonë

Faqja Clothes24.al përmban kategoritë e veshjeve dhe të aksesorëve

Aksesorë për femra dhe për meshkuj

Varse-vath-parfme-unazë-canta-byrzylyk-portofol....

Read More

Veshje

Bluzë-xhaketë-atlete-xhupa...

Read More

Clothes24.al
Faqja më e mirë për shitjen e veshjeve dhe të aksesorëve

Ju garantojmë se cdo shitës ska asnjë humbje në faqjen tonë.Regjistrimi në clothes24.al do ju ngrej më shumë shitjet online.

Merrni udhëzimin e expertëve

Termat dhe kushtet e shitësve

Shpjegimi më i gjerë për shitësin

Back To Top